Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Freedome Foreningen

German English Swedish

Freedome Foreningen er en nyoprettet non-profit forening, som blev stiftet i Danmark den 18. juni 2020.

Vi er på ingen måde en traditionel forening, men fremtidsbevidste græsrødder som samledes for at facilitere selvforsyning i føde for det enkelte individ/familier – konkret ved at bidrage med viden, og udføre fundraising for mennesker, som ønsker at kultivere fødevarer på egen jord (endda i minusgrader). Et specielt materiale kombineret med solen, gør selvforsyning hele året rundt muligt i en Biodome, også om vinteren og uden brug af elektricitet, næsten.

TILMELD DIG HER HVIS DU VIL VÆRE MED! Alternativt: Ring eller skriv direkte på tlf: 60646420

Et stort Tysk firma som vi kontaktede, vil sponsere og være med til at kickstarte en uafhængig selvforsyningsbevægelse i Danmark og Skandinavien på opfordring fra os. Freedome Foreningens rolle er udelukkende at formidle og være fødselshjælper, så at viden og materialet til dækning af en Biodome, kan nå så mange danskere som muligt. Folk skal dog selv betale for bygning af konstruktionen (træskelet, skruer, spyd, f.eks.- som intet har med firmaet at gøre). Derudover er der transportomkostninger af materialet selv. Det forventes, at der kommer støtte fra flere sponsorer, crowdfunding, etc. NB! Donationer i vores pilotfase er begrænsede, dvs. der skal bygges en del biodomes i DK i den første pilotfase, før anden fase planlægges. Hvis firmaet kun kan donere i de første pilotfaser, er der alternativt mulighed for ca. 20% rabat på drivhusmaterialet (normalpris er 55 kr. kvm) gennem Freedome Foreningen.

Freedome Foreningen har udfærdiget en ansøgningsformular som du kan downloade her, som du kan udfylde og sende os. Man skal være medlem af foreningen, for at ansøge om rabat/donering af materiale til en biodome, være etisk og uberygtet, samt kunne dokumentere færdiggørelsen af biodome’en og kultiveringen af grøntsager/frugter/urter på video/foto. Kultivering af grøntsager,frugter, urter, m.v. skal foregå med økologiske, ubestrålede og ubehandlede biologiske frø, og så vidt muligt i hht. økologiske og/eller biodynamiske principper.

undefined
En 6 meter bred Biodome.
(om vinteren kan den have brug for ekstra lys på vores breddegrader i modsætning
til USA – solarlys, vind, etc.). Et forrådskammer er mulighed, hvis afkast er mindre
om vinteren. Denne konstruktion holder på varmen i minusgrader uden elektricitet ved sollys, er bionedbrydelig, høj lystransparens, varer i 25 år, og er nærmest tornadosikret.  Buckminster Fuller var pioneren for geodætiske kupler. Dome of Visions havde en geodætisk Buckminster Fuller kuppel i København foran den Sorte Diamant

Foreningens § 1 formål er at styrke individets frihed ved at promovere selvforsyning i føde med Biodome (geodætiske) kupler og andre selvforsynende modeller.

Med selvforsyning menes 1) uafhængighed/selvforsyning i fødevarer i Biodome geodætiske kupler og andre innovative føde-selvforsyningsmodeller med et specielt gennemsigtigt materiale, som gør det muligt at holde på varmen, også om vinteren, samt så vidt som muligt skabe 2) ekstra energi til Biodome kuplen, både med low-tech og/eller hi-tech løsninger.

Der sigtes også sekundært – på sigt – at fremme interessen for 3) Geodomes, geodætiske kupler eller lign. innovative bostedsmodeller i nærheden af (eller integreret med) en Biodome – dvs. en lokal geosfære (bosted) som skal komplementere den lokale biosfære (føde).

undefined
https://heartbeats.dk/kan-ikke-ruste-raadne-eller-braende-fremtidens-klimavenlige-hjem-findes-maaske-i-en-kuppel-af-ny-keramik/ (kopier link over i browser hvis den ikke virker)

Vi er ildbesjælede græsrødder som sigter efter at fremme interessen for disse enkle, men revolutionerende løsninger for alle oplyste og engagerede private individer/familier i Danmark via fundraising, crowdfunding, events, kontingenter/medlemmer, sociale medier, kommunikativ networking og andre lignende bestræbelser.

undefined


Hvad kan konsekvenserne blive for dig i fremtiden?

  • 1. Slut med at gå i supermarked, well, måske, næsten -hvis du f.eks. er vegetar, veganer. Kunne du tænke dig at have dine egne fødevarer, m.m. omme i din egen baghave, jord, på taget, etc.?
  • 2. Undgå falske økoløgiske varer og kemisk skadelige grøntsager, fødevarer
  • 3. Kunne du tænke dig trygheden og visheden ved, at din egen føde er uforurenet af luften, regn, jord? Biodome beskytter mod mange ting i luften.
  • 4. Vil du være suveræn, uafhængig og fri – ikke længere økonomisk gidsel ved at være prisgivet de store fødevaremonopolers kontrol?
  • 5. Spare måske op til 90% eller 100% på udgifter til grønt?

undefined
Ordet ‘Freedome’ er en henvisning til individets øgede frihed ved beskyttet selvforsyning
i en Biodome, ikke at det er frit i betydningen; gratis. Dog er planterne – som naturen der
gror af sig selv ved rigtig pleje – gratis 🙂 A Freeman with a Freedome…

Hele formålet med denne ædle bestræbelse, som er langt mere end en prepper-orienteret forening, er, at lokal beskyttet produktionsbase i føde for den enkelte/familier, er afgørende for trivsel i individets uafhængighed, som en umistelig menneskeret – ikke mindst under økonomisk svære tider, hvor fødevareproduktionen i fremtiden kan blive ramt hårdt. Individets autonomi på det mest basale plan er altafgørende for menneskers trivsel, hvis ikke overlevelse. Sæsonbestemte grøntsager i Danmark bliver gjort uafhængige i en Biodome, en uvurderlig fordel. Der kan dyrkes grøntsager, medicinske urter og andet, som ikke er muligt på vore breddegrader ellers. Selvforsyning er dog en positiv Win-Win situation, uanset hvad.

Al økonomisk indtægt bruges non-profit eksklusivt i foreningens øjemed for at støtte ovenstående bestræbelser.

Freedome Foreningens logos & etos vil endvidere agere i hht. naturretten samt individets individuelle, umistelige og ukrænkelige frihedsrettigheder.

undefined

Vi håber hjerteligt på sponsorer, støtte, økonomisk støtte og moralsk support af al art for det enkelte individs og familiers trivsel.

Ydermere arbejdes der aktivt i Freedome Bevægelsen for at etablere Biodome blueprints via kontakt med andre ligesindede selvforsyningskolonier i andre lande, foruden Skandinavien. Flere såkaldte Freedome ambassadører vil fungere i Freedome Foreningen.

Fremtidens valuta er biologiske ressourcer og sociale netværk.

May the forces of nature be with you….undefined
Hvis USA kan, kan vi også…..

Advertisement

2 kommentarer til “Freedome Foreningen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: